Mianowicie kilka dni temu przestało mi działać HBO GO, a konkretnie wywala błąd przy próbie streamingu jakiegokolwiek materiału z tego serwisu.
Sama aplikacja HBO GO działa bezproblemowo i na dwóch TV i na telefonach. Można przeszukiwać zasoby i dopiero włączenie materiału powoduje błąd.
Natomiast streaming na Netflix czy Amazon Prime działa normalnie.
Przeprowadziłem małe śledztwo i wyszło mi, że coś pochrzaniło się na routerze Synology. Tylko nie mam pojęcia co, bo od tygodni nic na nim nie majstrowałem.
Po kolei.
Nie jest to problem z apką do streamingu, bo zarówno na tel jak i tv po podłączeniu netu od innego dostawcy, np. z komórki, wszystko działa.
Nie jest to też problem z netem podłączonym do routera Synology, bo podłączyłem się do niego bezpośrednio z pominięciem Synology i też HBO GO działa.
I najlepsze - przywrócenie RT2600ac do ustawień fabrycznych również powoduje, że HBO GO działa.
Jednak jak wracam na swoją konfigurację, to ponownie HBO wycina. Niestety nie wiem póki co dlaczego.
Ktoś ma pomysł?
Tak jak pisałem na początku, nic nie było zmieniane w konfigu od tygodni i jeszcze kilka dni temu HBO chodziło.
Ja już głupieję