W związku z tym, że od pewnego czasu jestem użytkownikiem DS720+ postanowiłem bardziej wykorzystać jego możliwości i zacząłem zabawę z kontenerami dockerowymi. Fajna sprawa - nawet zaliczyłem kilka sukcesów

Nietety natrafiłem na ścianę, której nie potrafię pokonać i z tego powodu zwracam się do zaawansowanych użytkowników Container Manager'a
Instalowałem ostatnio za pomocą tutoriala z YT kontener Cloudflare i niestety gdzieś popełniłem błąd. W efekcie tego działania pozostała usługa, która nie działa, nie daje się usunąć i na dodatek sypie błędami, bo automatycznie się załącza i nawet tego nie mogę zmienić.
Problem w tym, że za każdym razem kiedy próbuję ją usunąć, dostaję komunikat, że nie można wykonać tej operacji z powodu niestabilności połączenia sieciowego. Reset Urządzenia, Container Manager'a nie daje porządanych rezultatów. Nie mam pojęcia, jak mogę się tego pozbyć. Usunąłem fizycznie obraz z katalogu dockera, ale nadal nie jestem w stanie nic z tym zrobić. Liczę, że ktoś z Was potrafi doradzić, jak pozbyć się tego problemu.
Samą usługę udało mi się uruchomić za pomocą innej instrukcji, ale jako nową usługę. I ona działa b. dobrze.
Problem w tym, że nie potrafię usunąć tej pierwszej.
Pozdrawiam