Zgłoszenie wysłałem, ale nie łudzę się, że to szybko poprawią, a jak zgłoszenie trafi do jednego z moich ulubionych techników, to jak wrzucić do /dev/null...
Jakoś nie zaobserwowałem opisywanej przypadłości, i urządzenia w sieci LAN, synchronizują się z serwerami w necie jak i synchronizują się z routerem, który ma uruchomioną usługę serwera ntp, jak i sam router synchronizuje się z serwerami czasu w necie.krowka1978 pisze:Ostrzeżenie, nie aktualizować badziewia do tej wersji! Po aktualizacji następuje utrata możliwości synchronizacji czasu urządzeń z sieci LAN do zewnętrznych serwerów NTP. Taką operację może wykonać tylko router w tym badziewnym sofcie, a jedynym serwerem, który nadaje się do synchronizacji jest ów badziew z SRMNiestety nie ma możliwości utawienia jako serwera NTP badziewia od Synology z powodu braku możliwości konfiguracji w wielu urządzeniach.
Zgłoszenie wysłałem, ale nie łudzę się, że to szybko poprawią, a jak zgłoszenie trafi do jednego z moich ulubionych techników, to jak wrzucić do /dev/null...