Komunikat "Moving shared folder"

#1
Hej,
mam problem. Stworzyłem jakiś czas temu folder współdzielony o nazwie "backup". Leciały na niego różnorakie kopie zapasowe. Wpadłem na pomysł, aby był to folder szyfrowany, ale po jakimś czasie odpuściłem sobie. Parę dni temu robiłem porządki (związane z przenoszeniem danych na nowy serwerek DS718+). Tu pojawił się dziwaczny komunikat, który po skasowaniu (zatrzymanie procesu) pojawia się i się pojawia (tzn. informuje mnie, że "przenoszenie folderu" nadal postępuje. Tylko gdzie??? Bo na pewno nie na nowy serwer. Wydaje mi się, że związane jest to z tym szyfrowaniem. Screen poniżej:
moving shared folder.PNG
Ktoś wie jak temu zaradzić???
Co więcej, tego folderu już nie ma.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
DS116
DS718+

Re: Komunikat "Moving shared folder"

#2
Restart już próbowałeś?

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Administratorzy dzielą się na tych, którzy robią kopie zapasowe i tych, którzy będą je robili.

Serwery NAS:
Synology DS211j, DS1511+, RS2212RP+ DS1513+

"Zasłanianie się dysleksją, to jak chwalenie się małym fiu...."- by Pati
gg 2101676

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron