Nie wysyła maili

ODPOWIEDZ
pawelb
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: ndz gru 17, 2017 12:18 pm

Nie wysyła maili

Post autor: pawelb » czw sty 11, 2018 6:09 pm

Cześć.

Zaś coś mi się pozmieniało i z wordpressa nie dostaję powiadomień.

Email nie mógł zostać wysłany.
Możliwa przyczyna: prawdopodobnie twój serwer ma wyłączoną funkcję mail().

Ktoś coś ?
RS815+
DSM 6.2-23511
SSD Saumsung 500GB, 2TB WD Red, 2x 6TB WD Red

Awatar użytkownika
mikhnal
Mistrzu
Posty: 957
Rejestracja: pt gru 11, 2015 8:55 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nie wysyła maili

Post autor: mikhnal » czw sty 11, 2018 7:47 pm

Przewidując odpowiedź napisałbyś trochę więcej, jaki Synek, jakie DSM, jaki PHP... Nie potrafimy wróżyć.

[EDYTA]

Generalnie masz zaznaczyć rozszerzenie mailparse w zaawansowanych ustawieniach PHP w Web Station.
DS3018xs
DSM 6.2-23511 Beta 2
16GB RAM DDR4 2400 CL17 ECC
6x WD Red 6TB RAID 5 btrfs
2x WD Blue M.2 250GB RAID 1 SSD Read/Write Cache @ M2D17
2x Noctua A9 FLX fan mod
APC Back USP ES 700G
RT2600ac
SRM 1.1.6-6931 Update 1
16GB Sandisk Extreme SDHC U3

pawelb
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: ndz gru 17, 2017 12:18 pm

Re: Nie wysyła maili

Post autor: pawelb » czw sty 11, 2018 8:58 pm

No tak, sorry :)
PHP 5.6, reszta w stopce.

Zaznaczyłem mailparse ale nadal to samo.
RS815+
DSM 6.2-23511
SSD Saumsung 500GB, 2TB WD Red, 2x 6TB WD Red

psmanek
Zawsze On-Line
Posty: 432
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 1:18 pm

Re: Nie wysyła maili

Post autor: psmanek » czw sty 11, 2018 9:27 pm

Co masz na myśli przez „coś mi się pozmieniało” ? Ty zmieniłeś, aktualizacja zmieniła... co się stało?

Awatar użytkownika
Zoltar
Wtajemniczony
Posty: 212
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:19 pm
Lokalizacja: pomorskie
Kontaktowanie:

Re: RE: Re: Nie wysyła maili

Post autor: Zoltar » czw sty 11, 2018 10:00 pm

pawelb pisze:No tak, sorry :)
PHP 5.6, reszta w stopce.

Zaznaczyłem mailparse ale nadal to samo.
W Tapatalku stopki nie widać.

Awatar użytkownika
xurc
Trochę Wie
Posty: 79
Rejestracja: wt kwie 05, 2016 10:00 am

Re: Nie wysyła maili

Post autor: xurc » czw sty 11, 2018 11:09 pm

Podeślesz wynik phpinfo() ?
https://search.synopackage.com

Sprzęt:
DS718+ (apollolake): 2x2TB (WD RED) SHR ,2GB RAM
Poprzedni:
DS215j

pawelb
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: ndz gru 17, 2017 12:18 pm

Re: Nie wysyła maili

Post autor: pawelb » pt sty 19, 2018 7:29 pm

Zmieniony został zapis w sendmail_patch i wszystko działa prawidło.
Można temat zamknąć.
RS815+
DSM 6.2-23511
SSD Saumsung 500GB, 2TB WD Red, 2x 6TB WD Red

ODPOWIEDZ