Presto File Server

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michau
Trochę Wie
Posty: 115
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Presto File Server

Post autor: michau » ndz maja 07, 2017 8:11 pm

Czy ktoś zainstalował u siebie Presto File Server? Jak dla mnie bardzo dobry pomysł i bardzo fajnie, że coś takiego powstało. Dużo jeszcze trzeba poprawić i dodać ale zapowiada się ciekawie.

Połączenie następuje na porcie: 3360

Na dzień dzisiejszy nie można wybrać innego portu zewnętrznego na routerze aby można było się logować do Presto File Server. Aplikacja nie pozwala połączenie się na innym porcie.

Czekam aż dodadzą widok jak menadżerach plików z dwoma oknami obok siebie.
NAS:
[ main ] Synology DS1515+ | 6 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX ext4 RAID 5

maciuj
Amator
Posty: 42
Rejestracja: pt sty 27, 2017 10:04 am

Re: Presto File Server

Post autor: maciuj » śr cze 14, 2017 11:12 pm

Ktoś używa tego bardziej regularnie i może sie na jego temat wypowiedzieć?

Awatar użytkownika
michau
Trochę Wie
Posty: 115
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Presto File Server

Post autor: michau » ndz cze 25, 2017 5:40 pm

NAS:
[ main ] Synology DS1515+ | 6 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX ext4 RAID 5

ODPOWIEDZ