Konkurs Świąteczny Synology

Awatar użytkownika
krissos
Stały Bywalec

Re: Konkurs Świąteczny Synology

Post autor: krissos »

Unr3al2 pisze:Zaraz ktoś dostanie pierwszego bana :D
A to bana się dostaje za pisanie prawdy? :shock: To najlepiej nic nie pisać wtedy jest się bezpiecznym ;)
Przemuss
Godfather

Post autor: Przemuss »

Na niektórych forach za niewygodną prawdę częstowano ban(em)anami :P
Administratorzy dzielą się na tych, którzy robią kopie zapasowe i tych, którzy będą je robili.

Serwery NAS:
Synology DS211j, DS1511+, RS2212RP+ DS1513+

"Zasłanianie się dysleksją, to jak chwalenie się małym fiu...."- by Pati
gg 2101676
Awatar użytkownika
mariuszsal
Amator

Post autor: mariuszsal »

Mało tego na niektórych forach bany leciały nawet za prostackie zachowanie użytkownika :)
Przemuss
Godfather

@mariuszsal coś wiem na ten temat:P Ale za Q_a_owienie forum do tego taka ilość zbędnych wodorysków podniosła mi ciśnienie.
Administratorzy dzielą się na tych, którzy robią kopie zapasowe i tych, którzy będą je robili.

Serwery NAS:

gg 2101676
Awatar użytkownika
krissos
Stały Bywalec

Post do pani Renaty (bo chyba to osoba na rynek Polski). Kolejny raz Synology robi konkurs (pierwszy raz na nowym forum) gdzie sobie robi jaja z użytkowników. Synology organizuje konkurs w którym nie są znane prawidłowe odpowiedzi. Nie wiadomo ile osób brało udział, ile osób prawidłowo odpowiedziało na pytania. Nie wiadomo czy osoby które wygrały w ogóle brały udział w konkursie!!! Jeśli to forum ma tak funkcjonować jak ten konkurs to ja dziękuję. Pewnie sporo osób z forum podobnie myśli, ale nie ma jaj tu tego napisać. Ja pisze to co myślę, co uważam że źle zostało zrobione, bez względu na konsekwencje. Użytkownicy tworzą forum, bez nich nie będzie istniało, a traktując użytkowników w ten sposób to forum szybko zniknie, tym bardziej że jest alternatywa.

Mam nadzieje że Pani to przeczyta i zrozumie.
Pozdrawiam
Przemuss
Godfather

O ile w google translatorze wyjdzie to co chciałeś przekazać.
Z drugiej strony z "jeńcami" taka właśnie jest współpraca. Ale można przecież pisać bezpośrednio do synology.

Ehh olać te ich konkursy. Grunt że jest forum, które nie zostało przekombinowane... ale chociaż tą cholerną metodę logowania mogli by zmienić na ciasteczkową.
A jak się synology wypnie nas po raz drugi to więcej ich produktów nie zakupię, ani prywatnie ani służbowo.

Serwery NAS:

gg 2101676
Unr3al2
Wtajemniczony

Post autor: Unr3al2 »

krissos pisze:Post do pani Renaty (bo chyba to osoba na rynek Polski). Kolejny raz Synology robi konkurs (pierwszy raz na nowym forum) gdzie sobie robi jaja z użytkowników. Synology organizuje konkurs w którym nie są znane prawidłowe odpowiedzi. Nie wiadomo ile osób brało udział, ile osób prawidłowo odpowiedziało na pytania. Nie wiadomo czy osoby które wygrały w ogóle brały udział w konkursie!!! Jeśli to forum ma tak funkcjonować jak ten konkurs to ja dziękuję. Pewnie sporo osób z forum podobnie myśli, ale nie ma jaj tu tego napisać. Ja pisze to co myślę, co uważam że źle zostało zrobione, bez względu na konsekwencje. Użytkownicy tworzą forum, bez nich nie będzie istniało, a traktując użytkowników w ten sposób to forum szybko zniknie, tym bardziej że jest alternatywa.

Mam nadzieje że Pani to przeczyta i zrozumie.
Pozdrawiam
Szkoda twojego czasu. :)
Nikt z góry i tak tego nie czyta :D
Inna sprawa to konta nie skasujesz, bo nie ma takiej opcji :D
QNAP TVS-471 / 6.1.3-15152-6 / 2x Segate 2TB RAID1 btrfs / 4GB RAM
DS918+ / DSM 6.2 / Segate 2TBx3/ SSD120GB / 8 GB RAM mod
DS710+ / DSM 4.2 / Segate 2TB / 2GB RAM mod
Awatar użytkownika
krissos
Stały Bywalec

Przemuss pisze:O ile w google translatorze wyjdzie to co chciałeś przekazać.
Z drugiej strony z "jeńcami" taka właśnie jest współpraca. Ale można przecież pisać bezpośrednio do synology.
Google tłumacz nie potrzebny bo p. Renata zna j. polski (chyba że już zapomniała jak wielu Polaków których spotykam w niemczech)
Przemuss pisze:A jak się synology wypnie nas po raz drugi to więcej ich produktów nie zakupię, ani prywatnie ani służbowo.
Też się zastanawiam czy warto kupować kolejny ich sprzęt, mam zamiar teraz wymienić na lepszy.
Przemuss pisze:Z drugiej strony z "jeńcami" taka właśnie jest współpraca. Ale można przecież pisać bezpośrednio do synology.
No niestety tak niemcy traktują Polaków.
Przemuss pisze:Ehh olać te ich konkursy.
To że wygram (dostanę od kogoś za darmo) to już dawno przestałem wierzyć. Jak sobie sam nie kupie to nic nie dostaniesz (bezinteresownie) i to ogólnie wszędzie tak jest.Ale jak się robi konkurs to przynajmniej tak żeby wyglądało na uczciwy, a nie że nikt nic nie wie. Fajnie jest jak się jedna i druga strona szanuje.
Unr3al2 pisze: Szkoda twojego czasu. :)
Nikt z góry i tak tego nie czyta :D
Inna sprawa to konta nie skasujesz, bo nie ma takiej opcji :D
Czasu to dużo nie zajęło
Czyta, a jak nie to jest moderator który powinien przekazywać przekazywać informacje dalej.
Nie muszę, jak nikt tu nie będzie przychodził to samo się forum skasuje.
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2016 9:38 am przez krissos, łącznie zmieniany 1 raz.
ExtelNetworking
Amator

Post autor: ExtelNetworking »

to jak z tym konkursem? Są wyniki czy nie ma? Jakoś nie mogę się ich tu doszukać, ale komentujecie jak by jakaś aferka wyszła.
Unr3al2
Wtajemniczony

Post autor: Unr3al2 »

Wyniki na stronie :https://www.synology.com/pl-pl/events/2016_xmas
Odpowiedzi brak :)
QNAP TVS-471 / 6.1.3-15152-6 / 2x Segate 2TB RAID1 btrfs / 4GB RAM
DS918+ / DSM 6.2 / Segate 2TBx3/ SSD120GB / 8 GB RAM mod
DS710+ / DSM 4.2 / Segate 2TB / 2GB RAM mod
Zablokowany

Wróć do „Inne oraz testy”