No to może ja zacznę w tematach C2
Bardzo mnie interesują aplikacje z tej serii - wydają się cały czas rozwijać i uważam, że idą w dobrą stronę.
Testuję wersję FREE ale jest to przymiarka do wersji BUSINESS. Nie mniej pierwsze testy C2 Password - trochę rozczarowują. Integracja z przeglądarką typu CHROME w Androidzie jest lepsza niż w przypadku Windows. W androidzie C2 wykrywa potrzebę wygenerowania lub wprowadzenia [wypełnienia] hasła, a w Windows... ewidentnie zasypia lub nie reaguje wcale.
Drugi problem jaki wręcz uderza, to zapisywanie haseł. Oczywiście nie chodzi o samo hasło, a o listę aplikacji/strony - do której ono jest przyporządkowane. Lista nie składa się z nazw programów, a nazw... producentów. Bardzo, bardzo utrudnia to zorientowanie się na liście - zwłaszcza w sytuacji dużej ilości haseł. Zmusza do znajomości tego, jaki producent napisał daną apkę lub ręcznej zmiany w opisach.
Jakie są Wasze doświadczenia?
--------
Zdjęcie dla atencji - ale z programu
Integracja z systemami
- BWaliszewski
- Zawsze On-Line
- Kontakt:
Integracja z systemami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
RT6600ax / SRM 1.3.1-9346 Update 8
DS923+ DSM 7.2.1-69057 Update 4 / 16GB RAM / 4x WDRed 3TB
APC Back-UPS ES 700G
DS923+ DSM 7.2.1-69057 Update 4 / 16GB RAM / 4x WDRed 3TB
APC Back-UPS ES 700G
- SnejX
- Uczeń Mistrza
Re: Integracja z systemami
Powiem Ci, że C2 Password wydawał mi się ciekawy ale jako gracz początkujący w te klocki musi się jeszcze uczyć i uznałem, że mój KeePass wcale nie jest taki zły
Twoje doświadczenia potwierdzają moją tezę.
Twoje doświadczenia potwierdzają moją tezę.