RT2600ac a podsieci

ODPOWIEDZ
ciombor
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: śr maja 31, 2017 5:53 pm

RT2600ac a podsieci

Post autor: ciombor »

Witam, czy istnieje możliwość utworzenia kilku podsieci na tym urządzeniu?
Awatar użytkownika
SnejX
Zawsze On-Line
Posty: 478
Rejestracja: czw mar 23, 2017 9:12 pm
Lokalizacja: Łódź

Re: RT2600ac a podsieci

Post autor: SnejX »

masz na myśli VLAN-y?
ciombor
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: śr maja 31, 2017 5:53 pm

Re: RT2600ac a podsieci

Post autor: ciombor »

Nie koniecznie. Chciałbym żeby były trzy podsieci, w których będzie komunikacja się między urządzeniami.
look12
Stały Bywalec
Posty: 343
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 10:46 am

Re: RT2600ac a podsieci

Post autor: look12 »

ciombor pisze:Nie koniecznie. Chciałbym żeby były trzy podsieci, w których będzie komunikacja się między urządzeniami.
Opisz co chcesz finalnie osiągnąć.
DS916+ / 6.2.3-25426 /
DS112+ / 6.2.3-25426 /
RT1900ac / SRM 1.2.4-8081/
ciombor
Początkujący
Posty: 4
Rejestracja: śr maja 31, 2017 5:53 pm

Re: RT2600ac a podsieci

Post autor: ciombor »

look12 pisze: ndz lis 01, 2020 10:49 am
ciombor pisze:Nie koniecznie. Chciałbym żeby były trzy podsieci, w których będzie komunikacja się między urządzeniami.
Opisz co chcesz finalnie osiągnąć.
Osobne sieci Lan, Monitoring Dom i Firma. Urządzenia muszą się komunikować, backup itp. Obecnie są dwie lokalizacje, ale jedna sieć, połączona mostem ubiquiti i to właśnie połączenie poprzez most jest najsłabszym elementem.
ODPOWIEDZ