połączenie RT2600ac z modemem wifi

ODPOWIEDZ
tomaasz
Wtajemniczony
Posty: 207
Rejestracja: śr gru 13, 2017 9:32 am

połączenie RT2600ac z modemem wifi

Post autor: tomaasz »

da się ?
RT2600ac [SRM 1.2.5-8227]
MR2200ac [SRM 1.2.5-8227]
DS918+ [DSM 7.0-41882] 4x2TB WD Gold RAID6, 16 GB RAM
tomaasz
Wtajemniczony
Posty: 207
Rejestracja: śr gru 13, 2017 9:32 am

Re: połączenie RT2600ac z modemem wifi

Post autor: tomaasz »

dzięki, ale nie widzę takiej opcji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
RT2600ac [SRM 1.2.5-8227]
MR2200ac [SRM 1.2.5-8227]
DS918+ [DSM 7.0-41882] 4x2TB WD Gold RAID6, 16 GB RAM
tomaasz
Wtajemniczony
Posty: 207
Rejestracja: śr gru 13, 2017 9:32 am

Re: połączenie RT2600ac z modemem wifi

Post autor: tomaasz »

Dziękuję.
A nie wiesz może, dlaczego u mnie ta trzecia opcja ("Wzmacnianie bezprzewodowe") nie jest dostępna do wyboru?
RT2600ac [SRM 1.2.5-8227]
MR2200ac [SRM 1.2.5-8227]
DS918+ [DSM 7.0-41882] 4x2TB WD Gold RAID6, 16 GB RAM
Awatar użytkownika
mikhnal
Jedi of Synology
Posty: 2003
Rejestracja: pt gru 11, 2015 8:55 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: połączenie RT2600ac z modemem wifi

Post autor: mikhnal »

Musisz rozłączyć parowanie z MR2200ac, wtedy ta opcja będzie dostępna.
DS3018xs
DSM 6.2.4-25556
2x 16GB RAM KSM24SED8/16ME DDR4 2400 CL17 ECC mod
6x 10TB WD Red WD100EFAX RAID5 btrfs
2x SNV3400 read/write SSD cache @ E10M20-T1 + 10GbE LAN
2x SilverStone FW91 fan mod
RT2600ac + MR2200ac
SRM 1.2.5-8227
ODPOWIEDZ