Jak zainstalować? "Init 3rdparty"

ODPOWIEDZ
TediPower
Amator
Posty: 18
Rejestracja: wt maja 19, 2020 9:37 am

Jak zainstalować? "Init 3rdparty"

Post autor: TediPower »

Witam potrzebuję pomocy w zainstalowaniu / uruchomieniu aplikacji "Init 3rdparty" Obrazek Następnie dostaję Obrazek Jakie PHP? co teraz?
Awatar użytkownika
mikhnal
Jedi of Synology
Posty: 1977
Rejestracja: pt gru 11, 2015 8:55 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Jak zainstalować? "Init 3rdparty"

Post autor: mikhnal »

Przecież masz podane rozwiązanie na zrzucie: zainstaluj jakąkolwiek wersję PHP z Centrum Pakietów.
DS3018xs
DSM 6.2.4-25556
2x 16GB RAM KSM24SED8/16ME DDR4 2400 CL17 ECC mod
6x 10TB WD Red WD100EFAX RAID5 btrfs
2x SNV3400 read/write SSD cache @ E10M20-T1 + 10GbE LAN
2x SilverStone FW91 fan mod
RT2600ac + MR2200ac
SRM 1.2.5-8227
TediPower
Amator
Posty: 18
Rejestracja: wt maja 19, 2020 9:37 am

Re: Jak zainstalować? "Init 3rdparty"

Post autor: TediPower »

No właśnie mam i zainstalowałem wszystkie już wszystkie po jednej nawet Wordpress-a zainstalowałem.
Zainstalowałem wszystkie na raz jakie były, też nie pomogło. Dlatego pytam. Co potrzebuję zainstalować co uruchomić by można było to zainstalować. Obrazek Myślałem że jest jakaś kombinacja instalowania tych wszystkich PHP 7.3 -> 5.6 -> 7.2 -> 7.0 + PHPBB = "Init 3rdparty" a ja zamiast PHPBB wybrałem Wordpress-a
ODPOWIEDZ