Nie działa forumowy Tapatalk

Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: michau »

michau pisze:Czekamy na poprawę sytuacji.
Czy coś zostało naprawione? Bo tak jakby poprawiło się.
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
Awatar użytkownika
mikhnal
Jedi of Synology
Posty: 1942
Rejestracja: pt gru 11, 2015 8:55 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: mikhnal »

Ale zauważ, że teraz w Tapatalku błędne posty są pomijane. Sprawdź numery postów w takim wątku.
DS3018xs
DSM 6.2.4-25556
2x 16GB RAM KSM24SED8/16ME DDR4 2400 CL17 ECC mod
6x 10TB WD Red WD100EFAX RAID5 btrfs
2x SNV3400 read/write SSD cache @ E10M20-T1 + 10GbE LAN
2x SilverStone FW91 fan mod
RT2600ac + MR2200ac
SRM 1.2.5-8225
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: michau »

W tym wątku nie mogę zobaczyć postów wszystkich postów od 10 do 20 przez Tapatalk :(
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
Awatar użytkownika
krissos
Stały Bywalec
Posty: 364
Rejestracja: pt gru 11, 2015 2:24 pm
Lokalizacja: Zagłębie

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: krissos »

Z tym tapatalkiem to od samego początki nie mogą sobie "fachowcy" poradzić. Wiecznie jakiś problem a raczej ten sam cały czas
Awatar użytkownika
mikhnal
Jedi of Synology
Posty: 1942
Rejestracja: pt gru 11, 2015 8:55 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: mikhnal »

Witamy ponownie! Dawno tu nie było kolegi malkontenta...
DS3018xs
DSM 6.2.4-25556
2x 16GB RAM KSM24SED8/16ME DDR4 2400 CL17 ECC mod
6x 10TB WD Red WD100EFAX RAID5 btrfs
2x SNV3400 read/write SSD cache @ E10M20-T1 + 10GbE LAN
2x SilverStone FW91 fan mod
RT2600ac + MR2200ac
SRM 1.2.5-8225
Awatar użytkownika
krissos
Stały Bywalec
Posty: 364
Rejestracja: pt gru 11, 2015 2:24 pm
Lokalizacja: Zagłębie

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: krissos »

Był był tylko nie zwracał najlepszy moderator uwagi 8-)

Ps. Czy napisałem nieprawdę wyżej? Od początku jak powstało to oficjalne forum to jest z tym problem.
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: michau »

Czy z Tapatalkiem to naprawdę taki problem żeby działał?
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: michau »

Screenshot_2019-10-19-20-33-54-272_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
Awatar użytkownika
krissos
Stały Bywalec
Posty: 364
Rejestracja: pt gru 11, 2015 2:24 pm
Lokalizacja: Zagłębie

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: krissos »

Ten problem jest od samego początku tego forum i mają głęboko chyba to żeby działało poprawnie
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: Nie działa forumowy Tapatalk

Post autor: michau »

Sprawa do tego stopnia wygląda słabo że wysłanie posta jest trudne. Tapatalk wywala błąd a post pojawia się na Forum.
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
ODPOWIEDZ