[BETA] Synology Active Insight

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

[BETA] Synology Active Insight

Post autor: michau »

Cześć,
czy komuś udało się uruchomić Synology Active Insight ?
U mnie na wirtualnym DSM nie ma w ogóle tych opcji.
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
r3x
Trochę Wie
Posty: 76
Rejestracja: śr gru 16, 2015 8:42 am

Re: [BETA] Synology Active Insight

Post autor: r3x »

Mi działa na DS718+.
HA RS2418+ 12x4TB , DS1618+ 6x3TB, DS1517+ 5x4TB, RS812+ 4x8TB, 4x DS918+ 4x4TB,4x DS718+ 2x2TB, 15x 218+ 2x2TB,2x 220+ 2x2TB, DS212 2x3TB, NVR1218 2x3TB
Jarol
Amator
Posty: 49
Rejestracja: czw kwie 06, 2017 6:36 pm
Lokalizacja: Opole

Re: [BETA] Synology Active Insight

Post autor: Jarol »

michau pisze: śr wrz 23, 2020 10:22 am Cześć,
czy komuś udało się uruchomić Synology Active Insight ?
U mnie na wirtualnym DSM nie ma w ogóle tych opcji.

I jakie są dalsze losy? Zadawałeś pytanie pomocy technicznej, doszedłeś sam do czegoś? Ja mam ten sam problem i na razie nie mam sposobu, żeby go pokonać.
- 2x RT2600ac (jeden pod zarządem)
- DS218+ (własny), DS216+II (pod zarządem)
- Intel INNS04 oderestaurowany
- HP ProLiant ML115 G5 odrestaurowany
- OMV + RAID 1 3TB na składaku z używek za 725 zł.
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: [BETA] Synology Active Insight

Post autor: michau »

Mało pocieszająca wiadomość. Mogliby to zmienić. Dopóki chociaż nie będzie finalnej wersji DSM 7
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
ODPOWIEDZ