Safe Access kopia zapasowa ustawień

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hisashi1150
Trochę Wie
Posty: 71
Rejestracja: wt gru 15, 2015 4:46 pm
Lokalizacja: Chorzów
Kontakt:

Safe Access kopia zapasowa ustawień

Post autor: hisashi1150 »

Witam

Jak w temacie. Wie ktoś jak zrobić kopię ustawień Safe Access bo nie mogę tego znaleźć a kopia z ustawień systemu SRM nie obejmuje tego pakietu.
jestem tym kim jestem..

DS214+ - DSM 6.2 3-25426 - 2x WD RED 2 TB
RT2600ac - SRM 1.2.3-8081
MR2200ac - SRM 1.2.4-8081
RT1900ac - SRM 1.2.3-8081
Obrazek
tomaasz
Wtajemniczony
Posty: 203
Rejestracja: śr gru 13, 2017 9:32 am

Re: Safe Access kopia zapasowa ustawień

Post autor: tomaasz »

Cześć,

czy za pomocą tego programu da się ograniczyć dzienny czas użytkowania Youtube ?
RT2600ac
MR2200ac
DS918+ 4x2TB WD Gold RAID6, 16 GB RAM - DSM 7.x
tomaasz
Wtajemniczony
Posty: 203
Rejestracja: śr gru 13, 2017 9:32 am

Re: Safe Access kopia zapasowa ustawień

Post autor: tomaasz »

Dzięki za info
A może macie coś do polecenia w tym temacie?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka


RT2600ac
MR2200ac
DS918+ 4x2TB WD Gold RAID6, 16 GB RAM - DSM 7.x
Awatar użytkownika
SnejX
Zawsze On-Line
Posty: 461
Rejestracja: czw mar 23, 2017 9:12 pm
Lokalizacja: Łódź

Re: Safe Access kopia zapasowa ustawień

Post autor: SnejX »

zostaje Ci chyba postawić małego domowego firewalla, np. pfSense, Sophos XG (do użytku w domu jest za free) i pewnie jeszcze wiele innych.
Uzyskasz wtedy duuużo większe możliwości, no ale wszystko zależy też od twojej wiedzy "informatyczno-sieciowej"

Przykład:
https://www.youtube.com/watch?v=D2t3wd-e59I&t=1s
ODPOWIEDZ