AC2600 i DS413j w tej samej sieci

ODPOWIEDZ
lkuziem
Amator
Posty: 13
Rejestracja: śr sie 22, 2018 11:28 am

AC2600 i DS413j w tej samej sieci

Post autor: lkuziem » śr sie 22, 2018 11:49 am

Stało się, kupiłem router Synology. Myślałem, że kilku problemów się pozbędę, że będzie ładna współpraca, ale doszedł inny..
Mam te dwa urządzenia i na obydwa loguję się zdalnie (czasami muszę) przez jasfasola.synology.com czy jakoś tak. Jeden z portem 5000 drugi 8000. Problem w tym, że wywala mnie z routera jak się zaloguję do DSM, loguję się ponownie, coś kliknę i znowu klops. Macie na to jakąś radę? Czy to normalne?

look12
Trochę Wie
Posty: 122
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 10:46 am

Re: AC2600 i DS413j w tej samej sieci

Post autor: look12 » śr sie 22, 2018 10:09 pm

Potwierdzam, też tam mam, zalogowanie do jednego urządzenia powoduje wylogowanie z drugiego. Nie zastanawiałem się dlaczego tak się dzieje. Jak potrzebuje zalogowanych 2 urządzeń do jednego loguje się po IP w LAN, do drugiego po nazwie.


Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
DS916+ / 6.2.1-23824 /
DS112+ / 6.2.1-23824 /
RT1900ac / SRM 1.2-7742 /

lkuziem
Amator
Posty: 13
Rejestracja: śr sie 22, 2018 11:28 am

Re: AC2600 i DS413j w tej samej sieci

Post autor: lkuziem » czw sie 23, 2018 8:41 pm

dzięki, mimo wszystko pocieszyłeś :)

sprawdzę czy tak działa jak napisałeś osobno po IP osobno po nazwie :)

ODPOWIEDZ