Strona 1 z 1

Upgrade RAM w DS412+

: śr gru 23, 2015 7:48 pm
autor: krissos
W DS412+ też zrobiłem podmianę pamięci na 4GB i działa dużo lepiej :)

Obrazek

Re: Upgrade RAM w DS415+

: śr gru 23, 2015 7:54 pm
autor: Unr3al2
Zrobiłeś opis??

Re: Upgrade RAM w DS415+

: śr gru 23, 2015 9:53 pm
autor: krissos
Dałem d... i nie zrobiłem zdjęć jak rozebrałem ;(

Re: Upgrade RAM w DS412+

: śr lis 09, 2016 10:01 pm
autor: Budek
@krissos, jak po roku możesz ocenić pracę DS412+ ? Czytałem w necie o braku stabilności i że z modułem 2GB pracuje stabilniej.

Jakie są Twoje wrażenia ?
Mógłbyś podać model RAM-u zamontowanego ?

/RB

Re: Upgrade RAM w DS412+

: śr lis 09, 2016 11:05 pm
autor: mikhnal
On już nie ma tego Synka.

Re: Upgrade RAM w DS412+

: czw lis 10, 2016 9:27 pm
autor: krissos
@Budek Do końca jego pracy u mnie nie miałem z nim żadnych problemów. Co do ramu to nie pamiętam, jak znajdę informację to Ci napiszę.