Strona 1 z 1

Upgrade RAM w DS1813+

: wt gru 22, 2015 4:46 pm
autor: mario
Czy ktos probowal juz wymienic RAM ktory jest w DS1813+
Mam na mysli wymiane tej pamieci ktora jest w komplecie na kosc 4GB.
Czy duzo jest rozkrecania ? bo czytalem ze jest ciezko dostepna.

Obrazek


Mozna rowniez dolozyc 2GB, ale akurat mam 4GB ktore powinno pasowac.
Kingston KVR16S11S8/4http://www.kingston.com/us/memory/searc ... r16s11s8/4

Obrazek

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: wt gru 22, 2015 6:54 pm
autor: Unr3al2
Zobacz sam : https://www.youtube.com/watch?v=IzbZlywGinw
Ale pewnie tobie zależy na wymianie tej wewnętrznej :)

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: wt gru 22, 2015 6:57 pm
autor: mario
dokladnie tak, chodzi mi o ta kosc wewnetrzna, bo niestety moj synek obsluzy tylko 4GB a ja mam akurat jedna kosc 4GB :)

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: pt gru 30, 2016 5:04 pm
autor: lepian
I jak dołożyłeś rozumu do synka ? :lol:

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: śr sty 04, 2017 4:36 am
autor: jacek1008
mario pisze:dokladnie tak, chodzi mi o ta kosc wewnetrzna, bo niestety moj synek obsluzy tylko 4GB a ja mam akurat jedna kosc 4GB :)
Jesteś pewny że obsłuży tylko 4 GB? Mój 1515+ obsługuje 16 GB, chociaż w opisie jest o ile pamiętam 6GB

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: czw lut 09, 2017 7:48 pm
autor: mario
szczerze to nie jestem pewny, jezlei ktos moze potwierdzic to byloby super

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: czw lut 09, 2017 8:43 pm
autor: Przemuss
Jacek o ile dobrze pamiętam to gdzieś pisałeś że synek zaczął ci głupieć od nadmiaru pamięci ram.

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Re: Upgrade RAM w DS1813+

: sob lut 11, 2017 4:12 am
autor: jacek1008
Nie pamiętam czy pisałem coś takiego i w jakim kontekście, ale aktualnie mam DS1515+ z 16 GB ramu i wszystko idealnie pracuje. Pamiętam, że jak włożyłem 8GB + 2 GB to nie włączył się.