NAS jako pilot tv Panasonic

Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: NAS jako pilot tv Panasonic

Post autor: michau »

Wejdź w Centrum Pakietów i tam widnieje że są zainstalowane.
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
stanley99
Stały Bywalec
Posty: 325
Rejestracja: śr mar 30, 2016 7:22 am
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Re: NAS jako pilot tv Panasonic

Post autor: stanley99 »

Przecież napisałem, że w Centrum pakietów są zainstalowane... Zresztą chyba najlepiej to widać w Web Station -> Status - pakiety wewnętrzne. Tak czy siak od Web Station chyba najprościej zacząć ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
DS214play | DSM 6.2.3-25426 Update 3
RT2600ac
Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda tylko, że jest to wieko od trumny.
Awatar użytkownika
michau
Wyrocznia
Posty: 1137
Rejestracja: pt gru 18, 2015 12:03 pm
Lokalizacja: Mińsk Mazowiecki

Re: NAS jako pilot tv Panasonic

Post autor: michau »

Teraz nie pamiętam czy same się instalują przy Web Station ale można je samemu instalować albo usuwać. PHP w różnych wersjach i Apache też jest w dwóch wersjach.
NAS:
[ MASTER ] Synology DS1515+ | 16 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX Btrfs RAID 5
ODPOWIEDZ