Problem z Centrum pakietów na DS210j

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aduro92
Amator
Posty: 19
Rejestracja: czw sty 07, 2016 5:07 pm

Problem z Centrum pakietów na DS210j

Post autor: aduro92 »

Cześć wszystkim!

Jak w tytule mam problem z Centrum pakietów na DS210j. Obecnie zainstalowane oprogramowanie to DSM 5.2-5644 update 3.
Po wejściu do centrum aplikacji pojawia się komunikat "Wszystkie pakiety zostały już zainstalowane" co z resztą widać w załączniku.
Czy ktoś wie co jest przyczyną takiego stanu rzeczy? Przywróciłem system do ustawień fabrycznych i problem nadal się pojawia..
Dziś rano (jeszcze przed instalacją nowego DSM) ok godziny 8 serwer wykrył próby logowania przez SSH z obcego IP, lecz został on zablokowany po pięciokrotnej próbie. Od wczoraj router miał włączone UPnP i SYNOLOGY sam sobie przekierował port 22 na świat. Teraz FIREWALL jest już uszczelniony. Z SSH kombinowałem bo edytowałem plik by powrócić do wcześniejszej wersji DSM.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
WILU
Uczeń Mistrza
Posty: 734
Rejestracja: śr gru 30, 2015 10:58 pm
Lokalizacja: Tychy

Re: Problem z Centrum pakietów na DS210j

Post autor: WILU »

a jak wygląda sprawa ustawień centrum pakietów? sprawdź tam czy nie masz usuniętego certyfikatu i czy w źródłach pakietów nie masz czegoś namieszane.
RS3617XS+ | RS815+ | RS214 | RX415 | DS1817+ | DS415+ | DS1010+ | DS216j | DS215j | DX213
>> Udzielam pomocy TYLKO I WYŁĄCZNIE na forum <<
Awatar użytkownika
aduro92
Amator
Posty: 19
Rejestracja: czw sty 07, 2016 5:07 pm

Re: Problem z Centrum pakietów na DS210j

Post autor: aduro92 »

Wszystko samo wróciło do normy:)
ODPOWIEDZ