Webalizer nie działa jak powinien

ODPOWIEDZ
Przemuss
Wyrocznia
Posty: 1089
Rejestracja: wt gru 15, 2015 12:19 pm
Lokalizacja: Żyrardów

Webalizer nie działa jak powinien

Post autor: Przemuss »

Paczka Webalizer z założenia winna monitorować użycie stron i z jakich adresów. Tyle że u mnie nie pokazuje niczego poza odpytaniami do apki jak już wejdę na jej adres http://synek.local/webalizer/
U was też tak jest?
Administratorzy dzielą się na tych, którzy robią kopie zapasowe i tych, którzy będą je robili.

Serwery NAS:
Synology DS211j, DS1511+, RS2212RP+ DS1513+

"Zasłanianie się dysleksją, to jak chwalenie się małym fiu...."- by Pati
gg 2101676
Awatar użytkownika
mikhnal
Jedi of Synology
Posty: 1976
Rejestracja: pt gru 11, 2015 8:55 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Webalizer nie działa jak powinien

Post autor: mikhnal »

Zainstalowałem testowo po wielu latach i też mi się wydaje, że kiedyś pokazywała więcej danych.
DS3018xs
DSM 6.2.4-25556
2x 16GB RAM KSM24SED8/16ME DDR4 2400 CL17 ECC mod
6x 10TB WD Red WD100EFAX RAID5 btrfs
2x SNV3400 read/write SSD cache @ E10M20-T1 + 10GbE LAN
2x SilverStone FW91 fan mod
RT2600ac + MR2200ac
SRM 1.2.5-8227
Przemuss
Wyrocznia
Posty: 1089
Rejestracja: wt gru 15, 2015 12:19 pm
Lokalizacja: Żyrardów

Re: Webalizer nie działa jak powinien

Post autor: Przemuss »

U mnie działają 3 strony. Już wcześniej mi się wydawało że coś dziwnie pokazuje no ale dałem jej czas i przypomniałem sobie po 3 miesiacach. Można powiedzieć, że paczka jest bezużyteczna gdyż raport był zerowy. Niewiem czy to strony muszą być jakoś specjalnie przygotowane czy web serwer trzeba dostosować.

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka


Administratorzy dzielą się na tych, którzy robią kopie zapasowe i tych, którzy będą je robili.

Serwery NAS:
Synology DS211j, DS1511+, RS2212RP+ DS1513+

"Zasłanianie się dysleksją, to jak chwalenie się małym fiu...."- by Pati
gg 2101676
ODPOWIEDZ