Problem z indeksowaniem zdjęć

#1
Witam,
po przerzuceniu dysków do nowego DS1515+ i wgraniu najnowszego DSM w wersji 6.1.1-15101 mam problem z indeksowaniem nowych zdjęć w Photo Station 6.7.1-3419. Wszystkie zdjęcia, które były już wcześniej w PS są widoczne i można przeglądać. Gdy dorzuciłem nowe zdjęcia nadal nie są widoczne. W ustawieniach PS widnieje, że trwa indeksowanie ale, żadne nowe zdjęcie się nie pojawiło. W DSM nie widzę ikonki indeksowania nowych zdjęć. Brak widocznego zwiększonego obciążenia procesora. W Panelu Sterowania > Indeksowanie multimediów > napisane, że Indeksowanie plików multimediów

Photo Station był już ponownie instalowany kilka razy - indeksowanie nie ruszyło.
DSM ponownie uruchamiany - indeksowanie nie ruszyło.

Znalezione metody w Internecie nie pomogły. Czy ktoś podpowie jak to ruszyć?

W Video Station również cały czas trwa indeksowanie.
NAS:
[ main ] Synology DS1515+ | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX ext4 (RAID 5)

Re: Problem z indeksowaniem zdjęć

#5
Rozumiem że już sprawdzałeś tu: Panel sterowania -> Indeksowanie multimediów -> przycisk "ponownie indeksuj"
Administratorzy dzielą się na tych, którzy robią kopie zapasowe i tych, którzy będą je robili.

Serwery NAS:
Synology DS211j, DS1511+, RS2212RP+ DS1513+

"Zasłanianie się dysleksją, to jak chwalenie się małym fiu...."- by Pati
gg 2101676

Re: Problem z indeksowaniem zdjęć

#6
U mnie napisane, że indeksowanie trwa. Więc nie mam możliwości kliknięcia ponownej indeksacji. W prawym górnym rogu ani razu niepoajawiła się ikona dodawania nowych zdjęć do Photo Station.
W samym Photo Station również napisane, że indeksowanie trwa.

Procesor nie jest obciążony.
Synology_DS1515_-_Synology_DiskStation_-_2017-04-28_09.43.00.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
NAS:
[ main ] Synology DS1515+ | 6 GB RAM | DSM 6 | 5 x WD Red WD60EFRX ext4 RAID 5

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość