Nie działa rapidu.net

ODPOWIEDZ
marip
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: pn paź 15, 2018 8:24 pm

Nie działa rapidu.net

Post autor: marip » pn paź 15, 2018 8:30 pm

Witam,
Od wczoraj nie działa mi pobieranie z rapidu.net.
Zaktualizowałem system i wszystkie aplikacji i nadal nie działa.
Podczas sprawdzania konta (premium) wyskakuje komunikat ja na zdjęciu.
DS215+
DSM 6.1.7-15284 Update 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

marip
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: pn paź 15, 2018 8:24 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: marip » śr paź 17, 2018 7:58 pm

Może ktoś jakiś pomysł?

psmanek
Uczeń Mistrza
Posty: 724
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 1:18 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: psmanek » śr paź 17, 2018 11:03 pm

Chyba nikt nie korzysta z tego serwisu ;) sprawdziłeś aktualizacje, czy masz najnowszą wersje?

marip
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: pn paź 15, 2018 8:24 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: marip » czw paź 18, 2018 7:31 pm

Nie do końca rozumiem. O jakiej aktualizacji mówisz?

psmanek
Uczeń Mistrza
Posty: 724
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 1:18 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: psmanek » czw paź 18, 2018 7:35 pm

Zastanów się. Jakieś aplikacji używasz i o jakieś aktualizacji może być mowa? ;)

marip
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: pn paź 15, 2018 8:24 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: marip » ndz paź 21, 2018 8:23 am

Jeśli masz na myśli aktualizacje download station to jest najnowsza wersja.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

psmanek
Uczeń Mistrza
Posty: 724
Rejestracja: ndz sty 24, 2016 1:18 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: psmanek » ndz paź 21, 2018 9:41 am

Tak, miałem na myśli aktualizację pakietu Download Station. Być może cos się zmieniło po stronie rapidu.net, a aktualizacji jeszcze nie ma.

marip
Początkujący
Posty: 5
Rejestracja: pn paź 15, 2018 8:24 pm

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: marip » śr paź 24, 2018 8:19 pm

Czy jest możliwość zainstalowania innego oprogramowania, dzięki któremu będzie można pobierać pliki z rapidu lub innych, np jdownloader?

stanley99
Wtajemniczony
Posty: 167
Rejestracja: śr mar 30, 2016 7:22 am
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Re: Nie działa rapidu.net

Post autor: stanley99 » śr paź 24, 2018 8:41 pm

Do ściągania z rapidu i niektórych podobnych używam dodatek Synoloader do Firefoxa ("starego" FF, w nowym nie działa):
viewtopic.php?f=46&t=1069

Z tym, że nie posiadam konta, ściągam na najniższej prędkości jako gość. Być może po wcześniejszym zalogowaniu w FF Synoloader będzie pobierał szybciej, stosownie do uprawnień konta.
DS214play | DSM 6.2-23739 Update 2
Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda tylko, że jest to wieko od trumny.

ODPOWIEDZ